Skokloster 15 maj 2010

Dagen började med att jag och Ellinor steg upp vid 7 tiden, tittade ut och såg en klarblå himmel och en stor sol. Inte ett moln! Ååh, prefekt!, tänkte jag, vilken dag det kommer bli!
Jag fixade kaffe och gjorde mackor men eftersom min nervositet tar över matlusten när jag ska göra något speciellt, så kan jag inte äta på morgonen, därför gör jag mackor så att jag kan käka sen....!!
Vi packade in det sista i bilen och Ozzy sprang runt och undrade vad som var på G!! Han fick ju inte följa med idag utan vara hemma hos husse.
När allt var packat, å Kenzo var i bilen, så styrde vi kosan mot Skokloster... Vi kom dit vid 9:30 då veterinärbesiktningen stände 10:00. Sedan gick vi till ring 2, där tollarna skulle vara under dagen. Totalt antal klasser var 29 st.

När vi väl kommit till rätta och hade veterinärbesiktigat Kenzo, så packade vi upp stolar och satte oss ner för att titta på Engelsk Springer Spaniel-hundarna som var före oss i ringen.
Vi hittade en hel del bekanta tollare med mattar/hussar, tack alla för trevligt sällskap under dagen! Tack även till Monica som lånade ut sitt utställningskoppel till mig!
Dagen blev lååång för vår del, med mycket väntan. Men vad gör det när man har trevligt sällskap och vackert väder??!!
Kenzo och jag hade startnummer 125 och gick ut först i ringen av alla tollare. Kenzo gjorde en jättebra insats och hade bra fokus på mig och följde mig jättebra runt i ringen. Domare för dagen var Jinty Gill-Davies från Storbritannien som gav oss BIR & HP och en plats i stora finalringen kl 15:00 waaoow....!

Jag var så lycklig när skrivaren utnämnde oss till BIR Valp.
Vilken otroligt skön känsla att det går så bra på vår debut! För det var ju premiär både för mig och Kenzo, och vilka fina rosetter vi fick också! Jag gick som på moln hela eftermiddagen fram till klockan blev 15.15 då det var dags att inträda finalringen med 8 andra BIR valpar från olika raser...usch! Mitt hjärta bultade så det höll på att hoppa ur kroppen. Den här gången var jag ännu mer nervös än när vi gick i tollarringen tidigare på dagen.
I finalringen var det Mrs Heather Morris som var domare, men där blev vi oplacerade, men vad gör det?!

Jag är så himla stolt och glad att vi lyckades så bra under denna fantastiska dag!

Kritik